ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα για κορονοϊό που βρέθηκε στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, ανακοινώθηκε ότι η πρεσβεία θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις 23 Μαρτίου.
Νωρίτερα η εφημερίδα Times Of Israel επικαλούμενη ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας έκανε γνωστό πως πρόκειται για έναν υπάλληλο που ταξίδεψε στους Αγίους Τόπους μαζί με δύο μέλη της οικογένειάς του.
Η ανακοίνωση της πρεσβείας του Ισραήλ:
«Ως προληπτικό μέτρο με γνώμονα την δημόσια υγεία, η Πρεσβεία του Κράτους του Ισραήλ θα ξανανοίξει στις 23 Μαρτίου 2020 έπειτα από δύο εβδομάδες εθελούσιου κλεισίματος μετά την διάγνωση υπαλλήλου με κορονοϊό.
Ο Πρέσβης και η διπλωματική του ομάδα θα συνεχίσουν να εργάζονται από τις κατοικίες τους.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κυβέρνηση της Ελλάδας για την υποστήριξη και την συνεργασία της και διαβεβαιώνουμε ότι ο Πρέσβης και η διπλωματική του ομάδα βρίσκονται καλά στην υγεία τους».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα καταστήματα – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτιαξε έπαυλη αξίας 29 εκατ. ευρώ στην Πορτογαλία!
- Ο «χάρτης» των πληρωμών και των ελαφρύνσεων το 2026 – Πότε θα δοθούν οι αυξημένες συντάξεις Ιανουαρίου
- Ζαχαράκη: Νέα μη κρατικά πανεπιστήμια στη χώρα το πρώτο δίμηνο του 2026 – Ενίσχυση των δημόσιων με €1,5 δισ.