• Κοινωνία

    Κορονοϊός: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας

    • NewsRoom

    Χρήστος Κέλλας


    Όπως έγινε γνωστό, ο βουλευτής της ΝΔ ανέβασε πυρετό την Κυριακή και εισήχθη για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας

    Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ και γιατρός, Χρήστος Κέλλας.

    Ο βουλευτής, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, βρίσκονταν στο σπίτι του στη Λάρισα σε απομόνωση. Ωστόσο, χθες, Κυριακή, σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr  και μετά από «δύο ημέρες ηρεμίας», όπως έγραψε ο ίδιος στο Twitter, ανέβασε υψηλό πυρετό και εισήχθη για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

    Σε δηλώσεις που έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, περιέγραψε ότι, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, επέστρεψε στη Λάρισα από την Αθήνα. Εκεί, ο κ. Κέλλας αισθάνθηκε ατονία. Έβαλε θερμόμετρο και, όπως είπε, είχε 37,5 πυρετό. Το ίδιο συνέβη και το επόμενο πρωί και έτσι, σε συνεννόηση με τον γιατρό του, μετέβη στο νοσοκομείο της Λάρισας, προκειμένου να κάνει το τεστ για το νέο κορονοϊό.

    Όπως ανέφερε, μετέβη μόνος του στο νοσοκομείο, με το αυτοκίνητό του, ενώ είχαν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.



    ΣΧΟΛΙΑ