• Κοινωνία

    Κόμπι Μπράιαντ: Έγινε η κηδεία του αθλητή και της κόρης του – Τα επίσημα στοιχεία για τον θάνατό του

    • NewsRoom
    Kobe Bryant

    Kobe Bryant και η κόρη του Gianna Bryant


    Δύο ολόκληρες εβδομάδες έχουν περάσει από το τραγικό ατύχημα που κόστισε την ζωή στον άσσο του μπάσκετ, Κόμπι Μπράιαντ, της κόρης του και 7 ακόμη ατόμων και ακόμη είναι αδύνατο, τόσο για την οικογένειά του, όσο και για τους χιλιάδες θαυμαστές του ανά τον κόσμο ότι ο Mamba δεν είναι πια εδώ

    Η κηδεία του μπασκετμπολίστα και της 13χρονης κόρης του Τζιάννα έγινε την περασμένη Παρασκευή, σε μία ιδιωτική τελετή, μακριά από φωτογραφικά φλας και δημοσιογράφους. Τα άψυχα σώματα του μπασκετμπολίστα και της αγαπημένης του κόρης ετάφησαν στο κοιμητήριο Pacific View Memorial Park, στην περιοχή Κορόνα ντελ Μαρ της Καλιφόρνια.

    «Η Βανέσα και η οικογένεια ήθελαν μια ιδιωτική τελετή για να θρηνήσουν για τις απώλειές τους. Η τελετή ήταν εξαιρετικά δύσκολη για όλους, καθώς δεν μπορούν ακόμα να διαχειριστούν την φυγή δύο πανέμορφων ψυχών», δήλωσε πηγή στο etonline.com.

    Τον νεκροταφείο όπου ετάφη ο Κόμπι Μπράιαντ και η13χρονη κόρη του/Φωτογραφία: Facebook/Pacific View Memorial Park & Mortuary

    Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, η επικήδεια τελετή για τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου στο Στέιπλς Σέντερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω ημερομηνία δεν επιλέχθηκε καθόλου τυχαία, καθώς το 24 συμβολίζει τον αριθμό με τον οποίο αγωνίστηκε για χρόνια ο Κόμπι Μπράιαντ στα παρκέ των γηπέδων μπάσκετ, σημειώνοντας μνημειώδεις νίκες. Παράλληλα, η κόρη του, που έπαιζε και εκείνη μπάσκετ, αγωνιζόταν με τον αριθμό 2.

    Από την άλλη, ούτε και η τοποθεσία που επιλέχθηκε για την επικήδεια τελετή είναι τυχαία, αφού πρόκειται για το δεύτερο «σπίτι» του Κόμπι Μπράιαντ, το γήπεδο χωρητικότητας 20 χιλ. ανθρώπων της ομάδας Λος Άντζελες Λέικερς, στην οποία ο πρώην καλαθοσφαιριστής αγωνίστηκε στο σύνολο της αθλητικής του καριέρας, κατακτώντας τίτλους και σπάζοντας μεγάλα ρεκόρ στο NBA.

    Μετά την κηδεία του άτυχου μπασκετμπολίστα και της κόρης του, ήρθαν στην δημοσιότητα και τα πιστοποιητικά θανάτου τους, τα οποία εξέδωσε το υπουργείο Υγείας της κομητείας του Λος Άντζελες. Τα έγγραφα αναφέρουν τόσο το σημείο ταφής των δύο μελών της οικογένειας Μπράιαντ, όσο και τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου τους.

    Πιο συγκεκριμένα, το πιστοποιητικό θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο θάνατος του αθλητή προήλθε από αμβλύ τραύμα, προσθέτοντας παράλληλα ότι ο μπασκετμπολίστας πέθανε «με ταχείς ρυθμούς» στην συντριβή του ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου στους λόφους της περιοχής Καλαμπάσας.

    Το πιστοποιητικό θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, Φωτογραφία: The Blast

    Υπενθυμίζεται ότι στο τραγικό δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους 7 ακόμη άνθρωποι. Την περασμένη Δευτέρα, πραγματοποιήθηκαν τα μνημόσυνα για τρεις από αυτούς: Τον προπονητή του μπέιζμπολ, Τζον Αλτομπέλι, την σύζυγό του, Κέρι και την κόρη τους, Αλίσα. Αρκετές χιλιάδες άνθρωποι παραβρέθηκαν στο γήπεδο Αναχέιμ της Καλιφόρνια την Δευτέρα για το μνημόσυνο του βραβευμένου προπονητή μπέιζμπολ.

    Τα συντρίμμια του ελικοπτέρου όπου πέθανε ο Κόμπι Μπράιαντ και 8 ακόμη άνθρωποι

    Την ίδια ώρα, η σύζυγος του μπασκετμπολίστα, Βανέσα Μπράιαντ αρνείται να παραδεχθεί την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά της και δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί τον σύζυγο και την πολυαγαπημένη τους κόρη. Σε μία ανάρτηση που έκανε την Δευτέρα, η Βανέσα Μπράιαντ δήλωσε θυμωμένη με την απώλεια των αγαπημένων της, συμπληρώνοντας: «Το μυαλό μου αρνείται να δεχτεί ότι τόσο ο Κόμπι όσο και η Τζίτζι έχουν φύγει. Δεν μπορώ να επεξεργαστώ τις δύο αυτές πληροφορίες ταυτόχρονα. Είναι σαν να προσπαθώ να επεξεργαστώ πως ο Κόμπι πέθανε, αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχτεί πως η Τζίτζι μου δεν θα επιστρέψει ποτέ σε μένα».

    View this post on Instagram

    I’ve been reluctant to put my feelings into words. My brain refuses to accept that both Kobe and Gigi are gone. I can’t process both at the same time. It’s like I’m trying to process Kobe being gone but my body refuses to accept my Gigi will never come back to me. It feels wrong. Why should I be able to wake up another day when my baby girl isn’t being able to have that opportunity?! I’m so mad. She had so much life to live. Then I realize I need to be strong and be here for my 3 daughters. Mad I’m not with Kobe and Gigi but thankful I’m here with Natalia, Bianka and Capri. I know what I’m feeling is normal. It’s part of the grieving process. I just wanted to share in case there’s anyone out there that’s experienced a loss like this. God I wish they were here and this nightmare would be over. Praying for all of the victims of this horrible tragedy. Please continue to pray for all.

    A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on



    ΣΧΟΛΙΑ