• Κοινωνία

    Κόμπι Μπράιαντ: Αυτά είναι τα εννέα θύματα του μοιραίου ελικοπτέρου (pics)

    • NewsRoom


    Τέλος στο μυστήριο που κάλυπτε τους συνεπιβάτες του Κόμπι Μπράιαντ στο μοιραίο ελικόπτερο που συνετρίβη έβαλε η διαδικασία της ταυτοποίησης, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο

    Όπως είχε γίνει γνωστό, εκτός από τον θρύλο του NBA και την 13χρονη κόρη του, Τζιάνα ή Τζίτζι, στο μοιραίο ελικόπτερο επέβαιναν ο πιλότος, ένας προπονητής μπέιζμπολ με τη γυναίκα και την κόρη του, ενώ η ταυτότητα των υπολοίπων δεν είχε εξακριβωθεί.

    Όπως προκύπτει, ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου, που έκανε κύκλους με το ελικόπτερο για 15 λεπτά πριν την τραγική συντριβή, καθώς είχε χάσει τον προσανατολισμό του, εξαιτίας της χαμηλής ορατότητας, που οφειλόταν στην πυκνή ομίχλη που υπήρχε στην ατμόσφαιρα, ήταν ο Άρα Ζομπάγιαν, ένας έμπειρος πιλότος και ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των συναδέλφων του, αλλά και όσων τον ήξεραν.

    Ανάμεσα στα θύματα ήταν επίσης ο 56χρονος προπονητής μπέιζμπολ στο κολέγιο Orange Coast, Τζον Αλτομπέλι, η κόρη του, Αλίσα και η σύζυγός του, Κέρι, όπως επιβεβαίωσε στο CNN ο αδερφός του προπονητή, Τόνι Αλτομπέλι.

    Νεκρές είναι επίσης η Πέιτον Τσέστερ, συμπαίκτρια της Τζιάνα, και η μητέρα της, Σάρα. Οι φίλοι τους κάνουν λόγο για πολύ ευαίσθητα άτομα, που νοιάζονταν για τους γύρω τους και πάντα χαμογελούσαν.

    As folks mourn the loss of Kobe Bryant, I want to take a moment to remember two gorgeous human beings who were with him,…

    Posted by Todd Schmidt on Sunday, January 26, 2020

    Στο ελικόπτερο επέβαιναν επίσης η βοηθός προπονητή μπάσκετ στο σχολείο Harbor Day Corona del Mar στην Καλιφόρνια, Κριστίνα Μάουζερ, όπως ανέφερε η δήμαρχος της Κόστα Ρίκα, Κατρίνα Φόλει.

    Η Μάουζερ, μάλιστα, ήταν η σύζυγος του τραγουδιστή των Tijuana Dogs, Ματ Μάουζερ, που επιβεβαίωσε την είδηση στο Facebook. «Τα παιδιά μου και εγώ είμαστε συντετριμμένοι. Χάσαμε την αγαπημένη μας σύζυγο και μητέρα στη συντριβή του ελικοπτέρου. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, σημαίνουν πολλά σε εμάς», έγραψε ο τραγουδιστής.

    My kids and I are devastated. We lost our beautiful wife and mom today in a helicopter crash. Please respect our privacy. Thank you for all the well wishes they mean so much.

    Posted by Matt Mauser on Sunday, January 26, 2020

    Υπενθυμίζεται ότι το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ συνετρίβη γύρω στις 10 το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνιας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι 9 επιβαίνοντες, σκορπίζοντας τη θλίψη στην παγκόσμια κοινότητα.

    Kobe Bryant
    Kobe Bryant και η κόρη του Gianna Bryant
    Τα θύματα της τραγωδίας της πτώσης του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ



    ΣΧΟΛΙΑ