• Κοινωνία

    Κολλέγιο Αθηνών: Κλείνουν για απολύμανση για τρεις μέρες οι εγκαταστάσεις σε Ψυχικό και Κάντζα

    • NewsRoom


    Κλειστές θα παραμείνουν οι εγκαταστάσεις του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος,  στο Ψυχικό και στην Κάντζα Αττικής  από το Σαββατοκυριακο και την Καθαρά Δευτέρα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί προληπτική απολύμανση στα κτήρια από ειδικά συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής.

    Η απολύμανση αφορά τα κτήρια του Κολλεγίου Αθηνών,  Κολλεγίου Ψυχικού-Νηπιαγωγείου Ι.Μ.Καρράς.

    Οι προγραμματισμένες δραστηριότητες τόσο στο campus της Κάντζας όσο και στο campus Ψυχικού, δεν θα πραγματοποιηθούν.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος:

    Αγαπητοί Γονείς,
    Σας ενημερώνουμε ότι οι εγκαταστάσεις του ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ (Κολλέγιο Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού-Νηπιαγωγείο Ι.Μ.Καρράς ) στο Ψυχικό και στην Κάντζα Αττικής θα παραμείνουν κλειστές το Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου, την Κυριακή, 1 Μαρτίου και την Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020, προκειμένου να πραγματοποιηθεί προληπτική απολύμανση σε όλα τα κτίρια από ειδικά συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής.
    Προληπτικές απολυμάνσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης και σε όλα τα λεωφορεία, που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των μαθητών μας από και προς το Κολλέγιο.
    Για τον λόγο αυτό, κατά τις ημέρες αυτές, όλες οι προγραμματισμένες δραστηριότητες, τόσο στο campus της Κάντζας όσο και στο campus Ψυχικού, δεν θα πραγματοποιηθούν.



    ΣΧΟΛΙΑ