Κοινωνία

Κιβωτός του Κόσμου: Αποκαλύφθηκε διάλογος – φωτιά για την υπόθεση

  • NewsRoom


Νέα ηχητικά ντοκουμέντα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του πατέρα Αντωνίου και της Κιβωτού του Κόσμου.

Ειδικότερα, τα ηχητικά αφορούν, μεταξύ άλλων, συνομιλίες μεταξύ ενός υποστηριχτή του πατέρα Αντωνίου με τον ανήλικο που πήρε πίσω την καταγγελία του, όπως παρουσιάστηκαν στην εκπομπή live news του mega.

Υπάρχουν φωνητικά μηνύματα από άνθρωπο που έζησε στην Κιβωτό του Κόσμου στον Βόλο, που ήταν από τα παιδιά που ήταν κοντά στον πατέρα Αντώνιο και πλέον έχει φύγει, καθώς έχει ενηλικιωθεί.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, σύμφωνα με ό,τι μετέδωσε η εκπομπή, ζητά επίμονα να συναντηθεί κρυφά με τα δύο παιδιά που πρόσφατα φέρονται να αναίρεσαν τις καταγγελίες τους, χωρίς να αποκαλύπτει τον λόγο που επιθυμεί να γίνει η συνάντηση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός ζήτησε από τρόφιμους στη δομή του Βόλου να μεσολαβήσουν για να συναντήσει τα δύο παιδιά που έκαναν τις καταγγελίες.

Υπενθυμίζεται ότι ο ένας 16χρονος αναίρεσε με βίντεο και επιστολή τις καταγγελίες και ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα Αντώνιο. Ωστόσο, ο έφηβος παραδέχτηκε ότι αναγκάστηκε να τραβήξει το βίντεο, ύστερα από πιέσεις που δέχθηκε.

Ο νεαρός και η μητέρα του υποστηρίζουν ότι ήταν πλαστές οι επιστολές που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στη δημοσιότητα, στις οποίες φέρονται και οι δύο να αναιρούν τις καταγγελίες τους σε βάρος του πατέρα Αντωνίου.

Δείτε το διάλογο-φωτιά για την υπόθεση με τον 16χρονο της Κιβωτού του Κόσμου:

Ο νεαρός που ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο ζητούσε από τρόφιμους στη δομή της «Κιβωτού» του Βόλου να μεσολαβήσουν για να κανονίσουν συνάντηση με τους δύο ανήλικους που είχαν κάνει τις καταγγελίες.

«Απλά Θ… οπωσδήποτε να πιάσεις τον Θ…, να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β…, έναν από τους δύο. Εγώ θα είμαι απ’ έξω, δεν θα μπω μέσα τώρα. Θα μου τον φέρεις, ξέρεις πού; Στη στάση και θα μου τον φέρεις. Εντάξει; Ξέρεις τι φορούσα εγώ, το ίδιο μπουφάν θα φοράω και αύριο. Μόνο εσύ το ξέρεις αυτό, έτσι; Κανείς άλλος. Και θέλω να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β… Εντάξει;».

«Τελικά σκέφτομαι να έρθω και αύριο σχολείο. Εε… για κάτι ακόμα για τον Β… να του μιλήσω λίγο του Β… να μου πει κάτι γιατί δεν μου το διευκρίνισε ακριβώς. Εε.. ναι οπότε, θα ξαναέρθω αύριο, δεν έχω φύγει ακόμα. Απλά, να μην το μάθει κάνεις άλλος, ξέρεις… Πες, ότι έχω φύγει ξέρω εγώ, ότι κατεβαίνω Αθήνα και στο ξαφνικό θα το κάνω αυτό με τον Β… αύριο εντάξει;».

«Ούτε εγώ θέλω να μιλήσω στο…, το ίδιο πες ότι έφυγα. Εντάξει; Θα με δει ξαφνικά. Απλά Θ… θέλω οπωσδήποτε να πιάσεις τον Θ…, να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β…, έναν από τους δύο».

 

Διαβάστε επίσης: 

Monte Paschi: Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για τις 252 εκατ. μετοχές της τράπεζας

Συγκροτήθηκε η 31μελής Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη

Λοβέρδος: Θα είμαι παρών στο χώρο του Κέντρου της πολιτικήςΣΧΟΛΙΑ