• Κοινωνία

    Κύπρος: Σοκ από την απολογία του «Ορέστη» – Για ποιον λόγο σκότωσε τα δύο παιδιά

    • NewsRoom


    Με κρατημένη την αναπνοή παρακολουθεί η Κύπρος τις συνταρακτικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του 35χρονου serial killer, ο οποίος δολοφόνησε τουλάχιστον επτά άτομα.

    Μεταξύ των θυμάτων του Νίκου Μεταξά, ο οποίος έφερε το ψευδώνυμο «Ορέστης» κατά τις διαδικτυακές συζητήσεις του, συμπεριλαμβάνονται και δύο παιδιά, κάτι που προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στους αξιωματικούς της αστυνομίας, σκότωσε τα δύο κορίτσια, για να κρύψει τα ίχνη του.

    Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, το κοριτσάκι της γυναίκας από τη Ρουμανία τον είχε δει. Έτσι, για να μην τον αναγνωρίσει στο μέλλον, αποφάσισε να το δολοφονήσει. «Δεν ήθελα να ρισκάρω αν αποκαλυφθεί το έγκλημά μου να μπορεί να με αναγνωρίσει και να μπει σε εσάς ποιος είμαι», ανέφερε.

    Αντίθετα, το δεύτερο κορίτσι, η εξάχρονη κόρη της γυναίκας από τις Φιλιππίνες, δεν τον είχε δει. Ωστόσο, αποφάσισε να το δολοφονήσει επειδή ήθελε να μεταφέρει το σώμα της νεκρής μητέρας του σε βαλίτσες. «Δεν ήθελα να ρισκάρω να με δει», ανέφερε στις Αρχές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Serial killer στην Κύπρο: Βρέθηκαν δύο βαλίτσες στην «Κόκκινη Λίμνη» – Συνεχίζονται οι έρευνες για πτώματα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύπρος: Ανασύρθηκε η πρώτη βαλίτσα, με το πτώμα μιας γυναίκας στην «Κόκκινη Λίμνη» (pics+video)



    ΣΧΟΛΙΑ