• Κοινωνία

    Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς εν κινήσει στην Ιωνία Οδό

    • NewsRoom


    Δύο συλλήψεις διακινητών ναρκωτικών  πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας έπειτα από μια κινηματογραφική καταδίωξη στην Ιωνία Οδό, στην περιοχή της Αμφιλοχίας.

    Το ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, δεν σταμάτησε σε σήμα της Ασφάλειας Άρτας που κινούνταν στην Ιόνια Οδό. Αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα ενώ ακολούθησε καταδίωξη με τους δράστες να ανοίγουν πυρ κατά των αστυνομικών.

    Το ΙΧΕ κατευθύνθηκε στη Β έξοδο της Αμφιλοχίας βγήκε από την Ιόνια Οδό και μπήκε στην πόλη,  στην προσπάθεια τους οι δράστες διαφύγουν στα στενά της πόλης. Ωστόσο, εγκλωβίστηκε και ακινητοποιήθηκε τελικά στο στενό του Αγίου Αθανασίου ενώ οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή για να συλληφθούν λίγη ώρα αργότερα σε εγκαταλειμμένη οικία στη δυτική πλευρά της πόλης από τους άνδρες της Ασφάλειας Άρτας, τη συνδρομή άνδρα του Λιμενικού Τμήματος και κατοίκων της Αμφιλοχίας.

    Όπως διαπιστώθηκε το όχημα ήταν γεμάτο με μεγάλη ποσότητα Ινδικής Κάνναβης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας ‘Άρτας.

    Πληροφορίες, εικόνα: e-maistros.gr



    ΣΧΟΛΙΑ