ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη φυλακή θα οδηγηθούν και οι 6 συλληφθέντες για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση που έκανε delivery κοκαΐνη σε επιφανείς Αθηναίου. Μετά τις απολογίες τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
Οι 5 Αλβανοί και ο 1 Ρουμάνος, υποστήριξαν είτε ότι δεν έχουν καμία σχέση με το κύκλωμα διακίνηση του ακριβού ναρκωτικού, με το επώνυμο πελατολόγιο, κυρίως στα βόρεια προάστια και το κέντρο της Αθήνας. Οι περισσότεροι δήλωσαν τοξικομανείς, που έκαναν «κάποιες δουλειές» για να πάρουν τη δόση τους.
Ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος κατονόμασε άλλο πρόσωπο, που δεν έχει συλληφθεί, ως τον αρχηγό.
Φέρεται να υποστήριξε ότι λόγω της εξάρτησης του από τις ναρκωτικές ουσίες αναγκάστηκε να διακινεί κοκαΐνη για να μπορεί να παίρνει τη δόση του.
Από την πλευρά της η γυναίκα του υποστήριξε πως ζούσε μία βασανιστική κατάσταση λόγω της εξάρτησης από τα ναρκωτικά του πατέρα του παιδιού της.
Η αδελφή της και εκείνη κατηγορούμενη φέρεται να ανέφερε στην απολογία της πως αποθήκευε κοκαΐνη στο σπίτι της για να εξασφαλίσει τη δόση της.
Από την πλευρά της η πεθερά του φερόμενου αρχηγού αρνήθηκε τις κατηγορίες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πληρωμές άνω των 74 εκατ. ευρώ από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως 6 Φεβρουαρίου – Αναλυτικά οι πιστώσεις
- Στην Ολομέλεια σήμερα το ν/σ για τη νόμιμη μετανάστευση – Οι βασικές του προβλέψεις
- Τραμπ: Τέλος στο shutdown – Yπέγραψε το ν/σ για την χρηματοδότηση του ICE
- Η ανακοίνωση του Λιμενικού για την τραγωδία στη Χίο με τους 15 νεκρούς: Το δουλεμπορικό χτύπησε το σκάφος μας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.