• Κοινωνία

    Καιρός: Τροπικό σκηνικό μέχρι το Σάββατο – Προειδοποίηση Αρναούτογλου για βροχές και καταιγίδες

    • NewsRoom

    Σάκης Αρναούτογλου


    Δεν λέει να έρθει αυτό το καλοκαίρι!

    Εκεί που ανέβηκε για λίγο η θερμοκρασία, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει αλλαγή του καιρού με… μπόρες και καταιγίδες μέχρι το Σάββατο, αρχής γενομένης από αύριο, Τρίτη, με το σκηνικό του καιρού να θυμίζει μάλλον… τροπικούς.

    Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, οι άνεμοι θα παραμείνουν ενισχυμένοι τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας, ενώ αναμένονται παροδικές βροχοπτώσεις και καταιγίδες, ιδίως τις θερμές ώρες της ημέρας, σε μεγάλο τμήμα της επικράτειας.

    Για του λόγου το αληθές, ο Σάκης Αρναούτογλου ανέβασε, μάλιστα, και σχετικό βίντεο στο προφίλ του στο Facebook, στο οποίο απεικονίζεται ο χάρτης της Ελλάδας με τις περιοχές που πρόκειται να «χτυπήσει» η κακοκαιρία.

    Κατά τόπους και κατα διαστήματα ενισχυμένο θα παραμείνει το μελτέμι στην περιοχή του Αιγαίου τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας που διανούμε! Την Τρίτη και την Τετάρτη πρόσκαιρα και στα ηπειρωτικά για να εξασθενήσουν σταδιακά προς το Σ/Κ! (Κάντε κλικ στο βιντεακι και διαβάστε παρακαλώ προσεκτικά την επεξήγηση στον τίτλο)Με εκτίμησηΣάκης Αρναούτογλου

    Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Monday, July 22, 2019

    Σύμφωνα με τον χάρτη, την Τρίτη πιθανώς να εκδηλωθούν βροχές ή και καταιγίδες σε περιοχές της Θράκης, της Ανατολικής και Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς Ελλάδας και της κεντρικής Πελοποννήσου.

    Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και την Τετάρτη, με παροδικές βροχές να αναμένονται σε περιοχές της Θράκης, της Χαλκιδικής, της Ανατολικής Μακεδονίας, της Τρίπολης, της Καλαμάτας και της Στερεάς Ελλάδας.

    Από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο εκτιμάται πως εκδηλωθούν μπόρες και καταιγίδες σε Ήπειρο, Θεσσαλία, Χαλκιδική, Θράκη, Βέροια, Φλώρινα, Καστοριά, Αγρίνιο, κεντρική Πελοπόννησο και Καλαμάτα.

    Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

    «Κατά τόπους και κατά διαστήματα ενισχυμένο θα παραμείνει το μελτέμι στην περιοχή του Αιγαίου τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας που διανύουμε! Την Τρίτη και την Τετάρτη πρόσκαιρα και στα ηπειρωτικά για να εξασθενήσουν σταδιακά προς το Σ/Κ! (Κάντε κλικ στο βιντεακι και διαβάστε παρακαλώ προσεκτικά την επεξήγηση στον τίτλο)

    Με εκτίμηση
    Σάκης Αρναούτογλου»

     



    ΣΧΟΛΙΑ