• Κοινωνία

    Καιρός: Στους 37 βαθμούς ο υδράργυρος-Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο

    • NewsRoom


    Γενικά αίθριος σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα.

    Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 και τοπικά 8 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα στα δυτικά και τη Μακεδονία.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

    Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία.  Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

    Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.  Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 18 έως 36 και στα ηπειρωτικά 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

    Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Θεσσαλίας.  Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 και τοπικά 8 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 

    Καιρός: Γενικά αίθριος.  Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και στις Κυκλάδες τοπικά 8 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 24 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 

    Καιρός: Αίθριος.
    Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

    ΑΤΤΙΚΗ 

    Καιρός: Αίθριος.  Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

    Καιρός: Γενικά αίθριος.  Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

    Πρόγνωση για αύριο Σάββατο

    Αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας.  Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, στα δυτικά ηπειρωτικά, όμως, θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.



    ΣΧΟΛΙΑ