• Κοινωνία

    Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές – Πότε αλλάζει το σκηνικό

    Καιρός: Συννεφιά και άνοδος της θερμοκρασίας - Πού θα βρέξει


    Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα

    Για σήμερα, Πέμπτη, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ.

    Μακεδονία, Θράκη

    Θα υπάρξουν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί, 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

    Αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 και στο Ιόνιο από το μεσημέρι βορειοδυτικοί, 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

    Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Αναμένονται λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

    Αττική

    Αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

    Θα υπάρξουν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και, κυρίως στα ορεινά, μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Παρασκευή

    Για αύριο, Παρασκευή, στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου, κυρίως στα ορεινά, θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

    Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.



    ΣΧΟΛΙΑ