• Κοινωνία

    Καιρός: Με ομίχλη και συννεφιά θα κυλήσει η σημερινή ημέρα

    • NewsRoom
    Καιρός: Συννεφιά και άνοδος της θερμοκρασίας - Πού θα βρέξει


    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα νότια. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και, στο ανατολικό Αιγαίο, από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

    Αττική

    Αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα θα υπάρχει τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

    Αναμένονται λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικές ομίχλες θα αναπτυχθούν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία, Θράκη

    Αναμένονται παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικές ομίχλες αναμένονται να κάνουν την εμφάνισή τους τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

    Αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους στην δυτική Πελοπόννησο και στα ορεινά της δυτικής Στερεάς. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος 

    Αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους στην ανατολική Πελοπόννησο και στα ορεινά της ανατολικής Στερεάς. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Στην Κρήτη αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα θα υπάρξει τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

    Αναμένονται λίγες νεφώσεις, ενώ τοπικές ομίχλες θα εμφανιστούν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Σάββατο

    Για αύριο, στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι, κυρίως στα κεντρικά και νότια. Τοπικές ομίχλες θα αναπτυχθούν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και, στο Αιγαίο, από βόρειες διευθύνσεις, μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.



    ΣΧΟΛΙΑ