• Κοινωνία

    Καιρός: Καθαρός ουρανός και ισχυροί άνεμοι για σήμερα

    • NewsRoom
    Καιρός


    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

    ΑΤΤΙΚΗ

    Αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 και κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες δυτικοί βορειοδυτικοί, έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 και κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια έως 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 και κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου.

    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 6 μποφόρ και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 και τοπικά στην νότια Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου.

    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

    Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Πέμπτη

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.



    ΣΧΟΛΙΑ