• Κοινωνία

    Καιρός: Καθαρός ουρανός, υψηλές θερμοκρασίες και ισχυροί άνεμοι σήμερα

    • NewsRoom
    Καιρός


    Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες θα υπάρξουν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, στο Αιγαίο 4 με 5 και, τις πρωινές ώρες τοπικά, έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

    Αττική

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα θα υπάρχει τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία, Θράκη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες θα υπάρξουν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 2 με 4, στα ανατολικά βορειοανατολικοί, 4 και, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο Θρακικό, τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα βόρεια θα υπάρξουν ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και στη Θεσσαλία θα υπάρξουν τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά τοπικά 5 και, τις πρωινές ώρες, έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη 

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 5 και τις πρωινές ώρες τοπικά στις Κυκλάδες έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη, η θερμοκρασία θα φτάσει έως 28 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 5 και, τις πρωινές ώρες στα βόρεια, τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Τρίτη

    Ο καιρός αύριο, Τρίτη θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ θα υπάρξουν και ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.



    ΣΧΟΛΙΑ