• Κοινωνία

    Καιρός: «Καθαρός ουρανός» αλλά και ισχυροί άνεμοι στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

    • NewsRoom
    καιρός


    Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο, 6 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

    Αττική

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά, η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλονίκη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία, Θράκη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος,  Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η θερμοκρασία θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά και νότια τις πρωινές ώρες 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες, τοπικά αυξημένες νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 6 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 και στη νότια Κρήτη έως 28 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 6 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 και στα Δωδεκάνησα έως 30 βαθμούς Κελσίου.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Τρίτη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.



    ΣΧΟΛΙΑ