• Κοινωνία

    Καιρός: Καλοκαιρινή η σημερινή ημέρα- Χαλάει ο καιρός από αύριο

    • NewsRoom
    καιρός


    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ και στα νότια έως 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μέρη, οι άνεμοι θα είναι νοτίων διευθύνσεων, έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

    Μακεδονία, Θράκη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες παροδικές νεφώσεις αναμένονται τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 και από τη νύχτα βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Τις απογευματινές ώρες, στα ορεινά της Ηπείρου, θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμναθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ και στα βόρεια μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

    Αττική

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 μποφόρ και πρόσκαιρα από νότιες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι τη νύχτα σε βόρειους, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Πέμπτη

    Αρχικά στα βόρεια και γρήγορα στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και, κυρίως στα βόρεια, σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα βόρεια από το βράδυ πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά και βόρεια, βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα δυτικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.



    ΣΧΟΛΙΑ