• Κοινωνία

    Καιρός: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες και ισχυροί άνεμοι έως 8 μποφόρ

    • NewsRoom


    Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα

    Για σήμερα Πέμπτη, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, η ένταση τους στο Αιγαίο θα είναι 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα έχει αξιόλογη μεταβολή.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί, έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Λίγες νεφώσεις αναμένονται στην Ήπειρο τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια και στο εσωτερικό της Ηπείρου, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά και τα νότια τοπικά 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

    Στις Κυκλάδες γενικά ο καιρός θα είναι αίθριος και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 6 με 7 και έως το μεσημέρι τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 6, στα βόρεια 7 και τις πρωινές ώρες έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα φτάσει έως 30 βαθμούς.

    ΑΤΤΙΚΗ

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 με 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Παρασκευή

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με τοπικές νεφώσεις στις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και τη βόρεια Κρήτη και το απόγευμα στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ