• Κοινωνία

    Καιρός: Τέλος οι βροχές – Πού θα πέσει η θερμοκρασία

    • NewsRoom


    Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα

    Για σήμερα, Τετάρτη, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, βελτιωμένος θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα βόρεια.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

    Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου υπάρχει πιθανότητα σποραδικών βροχών.

    Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 4 και στα δυτικά βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Παροδικές νεφώσεις αναμένονται στην Ήπειρο, με πιθανότητα σποραδικών βροχών ή όμβρων τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Θεσσαλία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, 5 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

    Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια, όπου τις πρωινές ώρες πιθανώς να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

    ΑΤΤΙΚΗ

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, 5 με 6 μποφόρ. Από νωρίς το απόγευμα, θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες παροδικές νεφώσεις θα υπάρξουν τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Πέμπτη

    Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειανατολικά. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις βραδινές ώρες, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

    Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και στα βορειοανατολικά από νότιες με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ