• Κοινωνία

    Καιρός: Επιστρέφουν οι υψηλές θερμοκρασίες

    Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

    Φωτογραφία: Eurokinissi


    Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σε ολόκληρη τη χώρα

    Αίθριος θα είναι σήμερα, Πέμπτη, ο καιρός σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στο Ιόνιο, 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

    Μακεδονία, Θράκη

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια 7, πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στην Κρήτη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 7 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 20 βαθμούς Κελσίου.

    Αττική

    Αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

    Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Παρασκευή

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και αύριο, Παρασκευή, με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Πιθανότητα βροχής υπάρχει στο Καστελλόριζο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.



    ΣΧΟΛΙΑ