ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ.
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το διήμερο της Παρασκευής (03-12-2021) και του Σαββάτου (04-12-2021), με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους.
Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η ΕΜΥ:
1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:
- Από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής έως και το μεσημέρι του Σαββάτου στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.
- Από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής έως τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία.
- Από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής έως και τη νύχτα του Σαββάτου στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
- Από τη νύχτα της Παρασκευής έως τις βραδινές ώρες του Σαββάτου στις Κυκλάδες και την Κρήτη.
2. Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι που θα φτάνουν τα 8 μποφόρ στα πελάγη θα πνέουν την Παρασκευή, που βαθμιαία το Σάββατο θα στραφούν σε βόρειους και θα εξασθενήσουν.
Διαβάστε επίσης:
«Πράσινο φως» για τον εμβολιασμό παιδιών 5 έως 11 ετών – Στους 4 μήνες η αναμνηστική δόση
Εμβόλια Moderna vs Pfizer «σημειώσατε 1»: Η πρώτη μεγάλη σύγκριση της αποτελεσματικότητάς τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έντονη αντιπαράθεση στον «αέρα» μεταξύ Βούλτεψη και Γιαννούλη για τους αγρότες – Έφυγε από το πλατό (βίντεο)
- Ζελένσκι: Η Ρωσία επιτέθηκε με 500 drones και 40 πυραύλους – Το 1/3 του Κιέβου χωρίς θέρμανση
- Πολωνία: Άνοιξαν τα δύο αεροδρόμια που είχαν κλείσει λόγω των ρωσικών πληγμάτων στην Ουκρανία
- Αγρότες: Φάκελο με αιτήματα παρέδωσαν στον Τσιάρα εκπρόσωποι από την Κορινθία