ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια και κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, από το μεσημέρι τη δυτική Μακεδονία και πιθανώς το βράδυ την κεντρική Μακεδονία καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές.
Οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 με 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Αττική με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμο πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 8 έως 19 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι 4 με 5 και στα θαλάσσια τμήματα μέχρι 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 6 και 18 βαθμούς κελσίου.
Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα
Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στη Μακεδονία από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη δυτική Μακεδονία από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ και στην κεντρική Μακεδονία πιθανώς από το βράδυ θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδoνία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ανατολικά και νότια κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στις Κυκλάδες.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στη βόρεια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές από το μεσημέρι στα βόρεια.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και βαθμιαία στα βόρεια τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 ως 19 βαθμούς Κελσίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Ο Βανς μίλησε με διαμεσολαβητές, τους είπε πως ο Τραμπ ανυπομονεί να τελειώσει υπό όρους τον πόλεμο
- Μόνο οι… «γρήγοροι» του fuel pass θα πληρωθούν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα – Γιατί δεν έχει φανεί ακόμα ολόκληρη η επιδότηση στο diesel
- FT: Το Ιράν έπληξε τις υποδομές cloud της Amazon στο Μπαχρέιν
- Πρόβλεψη για EBITDA 422 εκατ. ευρώ το 2026 για την Bally’s Intralot – Aύξηση 10,5% στα έσοδα το πρώτο τρίμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.