• Κοινωνία

    Κέρκυρα: ΕΔΕ για τη δολοφονία της 63χρονης σε Ψυχιατρική Κλινική – Την κάρφωσε 12 φορές σε πρόσωπο και λαιμό

    • NewsRoom
    Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

    Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ


    Τραγικό θάνατο βρήκε 63χρονη ασθενής στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου της Κέρκυρας, από κτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο που δέχτηκε από 45χρονο τρόφιμο της δομής.

    Η άτυχη γυναίκα εισήχθη για νοσηλεία, χθες το απόγευμα, στην πτέρυγα του Ψυχιατρείου.

    Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, περίπου στις 10 το βράδυ ο 45χρονος τής επιτέθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, με στυλό και την τραυμάτισε θανάσιμα στον λαιμό και το κεφάλι.

    Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μαντώ Εγγλεζοπούλου διέταξε ΕΔΕ, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες του τραγικού περιστατικού, ενώ ενημερώθηκε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

    Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα corfutvnews, o 45χρονος σκότωσε τη γυναίκα, χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο. Συγκεκριμένα, ο 45χρονος φέρεται να της κάρφωσε ένα στυλό στην καρωτίδα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να τραυματιστεί θανάσιμα.

    ΕΔΕ για τη δολοφονία της 63χρονης

    Ύστερα από το περιστατικό εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για την επίβλεψη των ασθενών, και στο πλαίσιο αυτό η Διοικήτρια του νοσοκομείου Μαντώ Εγγλεζοπούλου διέταξε ΕΔΕ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kerkyrasimera.gr.

    Μεταξύ άλλων, διερευνάται πώς ο 45χρονος μετέβη από την Ψυχιατρική Κλινική στο δωμάτιο (στα Οξέα) όπου νοσηλευόταν η 63χρονη και την σκότωσε.

    Διαβάστε επίσης:

    Καιρός: Με μελτέμια και συννεφιά μπαίνει ο Σεπτέμβριος

    Έβρος: Μαίνεται για 14η ημέρα η πυρκαγιά – Σε επιφυλακή οι κάτοικοι στο Σουφλί



    ΣΧΟΛΙΑ