• Κοινωνία

    Κέρκυρα: Έτσι σκότωσε ο 52χρονος την κόρη του – H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    • NewsRoom


    Στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος που έγινε στην Κέρκυρα με θύμα μία 29χρονη κοπέλα οδηγήθηκαν οι Αρχές, έπειτα από την ομολογία του 52χρονου πατέρα της. Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο 52χρονος χτύπησε με σιδερόβεργα την κόρη του, μετά από έντονο καυγά, τραυματίζοντάς την θανάσιμα στο κεφάλι.

    Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, η 29χρονη έζησε φριχτές στιγμές καθώς προσπάθησε να αντισταθεί στα χτυπήματα για αρκετή ώρα και πάλεψε για τη ζωή της, όμως δεν τα κατάφερε. Η ιατροδικαστής ανέφερε επίσης πως τα τραύματα στο σώμα της κοπέλας δείχνουν πρωτοφανές πάθος και μίσος. Το πτώμα έχει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο.

    Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη αγνοούνταν επί δύο 24ωρα, ενώ την εξαφάνισή της δήλωσε στην αστυνομία, ο σύντροφός της. Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία του διαπληκτισμού μεταξύ του πατέρα και της κόρης ήταν η σχέση της με έναν άνδρα από το Αφγανιστάν που δεν ενέκρινε ο ίδιος.

    Η 29χρονη εντοπίστηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της, έπειτα από υπόδειξη του σημείου από τον πατέρα της.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

    Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονης αλλοδαπής στην Κέρκυρα.

    Για την υπόθεση σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος 52χρονου αλλοδαπού, συγγενικού προσώπου της 29χρονης, ο οποίος συνελήφθη χθες (02-01-2019).

    Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 52χρονος, το βράδυ της Τρίτης (01.01.2019), μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 29χρονη, την χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο (σιδερόβεργα) στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

    Η προανάκριση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχε συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.

    Ο 52χρονος, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έγκλημα στον Πειραιά: «Εγώ το έκανα αλλά δεν φταίω» λέει ο δράστης για τη δολοφονία του 21χρονου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις: Στην ελληνική υφαλοκρηπίδα στέλνει το Barbaros η Άγκυρα – Σε ετοιμότητα το ΠΝ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκτακτο: Νεκρός ο Έλληνας πρόξενος στη Βενεζουέλα



    ΣΧΟΛΙΑ