ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας προέβη, αργά το απόγευμα, αεροπλάνο που έχει κατεύθυνση το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, όταν κατά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας, πουλιά ή μεγάλο πουλί, φέρεται να μπήκε στον αριστερό κινητήρα του αεροσκάφους.
Την είδηση επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των εργαζομένων στην ΥΠΑ, Κέρκυρας, Δημήτρης Ρούσος, ενώ επισήμανε ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς παρόμοια γεγονότα μπορεί να συμβούν χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα κίνδυνο οι επιβάτες των αεροπλάνων»
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ιερώνυμος: Όποιος αρχιερέας δεν τηρεί τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου να πάει σπίτι του
Κακοκαιρία Αθηνά: 700 χιλιοστά βροχή σε 72 ώρες στη Ζαγορά Πηλίου
Meteo: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας τη Δευτέρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή
- Σαράντης: Πίεση στα έσοδα, αλλά οι θετικές προοπτικές και τα βελτιωμένα λειτουργικά περιθώρια στηρίζουν αύξηση της τιμή στόχου στα €16,04 ανά μετοχή
- Πως δηλώνονται φέτος στην εφορία τα εισοδήματα από ακίνητα
- Η Ρόδος τίμησε τον Νίκο Χασαπόπουλο και το Mononews – Λαμπρή εκδήλωση για το βιβλίο «Τα Αδημοσίευτα» (εικόνες – βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.