ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Εάν κάπου χρειάζεται να ανασταλεί η λειτουργία ενός σχολείου, προβλέπεται τηλεκπαίδευση», διευκρίνισε, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, ερωτηθείσα για το τι γίνεται σε περίπτωση κακοκαιρίας σχετικά με τα σχολεία.
Πρόσθεσε, πως αυτό γίνεται ήδη, για παράδειγμα στη Φλώρινα, όπου υπάρχουν συχνά ακραία καιρικά φαινόμενα.
Σήμερα το μεσημέρι, ανέφερε η κ. Κεραμέως πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη υπό τον αρμόδιο υπουργό, Χρήστο Στυλιανίδη, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπου θα εκτιμηθούν τα καιρικά φαινόμενα και θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πεζεσκιάν: Ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ αποτελεί «συνέχιση των στρατιωτικών επιχειρήσεων»
- Ιταλία: Παρατείνει για 3 εβδομάδες τη μείωση των φόρων στα καύσιμα, ενώ το πετρέλαιο κίνησης αύξηση 24%
- Σαράντης: Στις 8 Μαΐου η καταβολή καθαρού μερίσματος €0,375/μετοχή
- Βενετία: Παραιτήθηκε ολόκληρη η κριτική επιτροπή της Μπιενάλε – Είχε αρνηθεί την απονομή βραβείων σε Ρώσους και Ισραηλινούς καλλιτέχνες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.