• Κοινωνία

    Κέντρο διασκέδασης στη Λιοσίων λειτουργούσε έως τις 2.30 το πρωί – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης, πρόστιμα στους 141 θαμώνες

    • NewsRoom
    Νίκαια: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από πυροβολισμούς σε πρατήριο καυσίμων


    Την πλήρη αδιαφορία τους για την κατάσταση που επικρατεί με την έξαρση της πανδημίας της Covid-19 στη χώρα και τα μέτρα που έχουν παρθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσής της έδειξαν οι υπεύθυνοι κέντρου διασκέδασης στην οδό Λιοσίων και δεκάδες πολίτες που αποφάσισαν πως η διασκέδασή τους είναι πιο σημαντική από την προστασία της υγείας.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, σε έλεγχο της αστυνομίας με αφορμή την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 00.30 έως τις 5.00 το πρωί που ισχύει πλέον στην περιοχή της Αττικής, διαπιστώθηκε πως το εν λόγω κατάστημα δεν έχει σταματήσει τη λειτουργία του την προβλεπόμενη ώρα, αλλά αντίθετα παρέμεινε ανοιχτό έως τις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του κέντρου προκειμένου προσπάθησαν να προστατευτούν από ανεπιθύμητους ελέγχους κλειδώνοντας τις πόρτες από μέσα!

    Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κέντρου, στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ. Παράλληλα, επέβαλαν πρόστιμα σε 141 θαμώνες του καταστήματος.

    Παράλληλα, σε κλαμπ στο Μπουρνάζι το οποίο λειτουργούσε έως λίγα λεπτά πριν από τη 1:00, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα που ήταν οι προσωρινά υπεύθυνοι της επιχείρησης, ενώ βεβαίωσαν 108 πρόστιμα σε θαμώνες. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές της ΕΛΑΣ, οι υπηρεσίες της τροχαίας επέβαλαν περισσότερα από 180 πρόστιμα σε άτομα κυκλοφορούσαν στις ώρες της απαγόρευσης (00:30 έως 5:00).

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ