ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το «όχι» Μητσοτάκη σε πρόωρες, ο «χαμαιλέων» βουλευτής, τι όπλα κρύβουν οι Αμερικανοί στη Σούδα και τι θα γίνει με την μπούρκα στην Ελλάδα
H Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών απέρριψε τα δύο αιτήματα που έχει καταθέσει ο κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας για μεταγωγή του από το Κατάστημα Κράτησης Δομοκού στις φυλακές Κορυδαλλού.
Η ΚΕΜ συνεδρίασε σήμερα 11 Μαρτίου 2021 και, σύμφωνα με πληροφορίες, ομόφωνα δεν έκανε δεκτά τα αιτήματα που είχε καταθέσει η συνήγορος του κρατουμένου, Ιωάννα Κούρτοβικ.
Το πρώτο αίτημα είχε κατατεθεί στις 24/12/2020 και το δεύτερο στις 28/2/2021.
Διαβάστε επίσης:
Απορρίφθηκε και από το ΣτΕ το αίτημα Κουφοντίνα
Στο ΣτΕ προσέφυγε ο Δ. Κουφοντίνας
Απορρίφθηκε το αίτημα Κουφοντίνα για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ξένοι «βλέπουν» νέο κύκλο ανόδου για τις ελληνικές τράπεζες
- Το Ιράν έχει το νόμιμο δικαίωμα να διαχειρίζεται τα Στενά του Ορμούζ, λέει σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Νετανιάχου σε Τραμπ: Το Ισραήλ θα διατηρήσει την ελευθερία να ενεργεί έναντι απειλών στον Λίβανο
- Καλύβια Θορικού Αττικής: Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.