ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 65χρονος άντρας από τη Θάσο που κατηγορείται για τη μεγάλη δασική πυρκαγιά στο νησί, στην περιοχή της Σκάλας Ποταμιάς.
Ο 65χρονος, στον οποίο έχει απαγγελθεί η κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον ανακριτή όπου απολογήθηκε, μετά την 24ωρη προθεσμία που είχε λάβει.
Κατά την προσαγωγή του στο δικαστικό μέγαρο ο κατηγορούμενος σε ερώτηση δημοσιογράφων γιατί έβαλε τη φωτιά απάντησε: «Την έβαλα για να γελάω» και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «θα ομολογήσω αυτόν που σκότωσα ή μάλλον θα σκοτώσω».
Ο κατηγορούμενος αναμένεται αύριο να μεταφερθεί στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής.
Διαβάστε επίσης
Εθνικό Αστεροσκοπείο: Η πυρκαγιά του Αυγούστου στη Θάσο έκαψε 2.770 στρέμματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Morgan Stanley για ΔΑΑ: Υποβαθμίζει τη μετοχή και μειώνει την τιμή στόχο στα €9,60
- Ενισχυμένη παρουσία της Ελλάδας στη βρετανική τουριστική αγορά μέσω συνεργασίας ΕΟΤ-Travelzoo
- Θεοδωρικάκος: Παραγωγική οικονομία, μειώσεις φόρων για καλύτερους μισθούς
- Δακτύλιος: Από σήμερα η έκδοση του ειδικού σήματος ελεύθερης κυκλοφορίας μέσω gov.gr – Διαθέσιμο και στο Gov.gr Wallet
