ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η απολογία του λιμενάρχη Θεσσαλονίκης, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα με τις μίζες που είχε στηθεί στο λιμάνι της πόλης και είχε υπό τον έλεγχό του την κίνηση των πλοίων.
Από κατήγορος κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι βρέθηκε ο Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα με τις μίζες που είχε στηθεί στο λιμάνι της πόλης και είχε υπό τον έλεγχό του την κίνηση των πλοίων.
Στην απολογία που έδωσε στην ανακρίτρια υποστήριξε πως με δική του πρωτοβουλία έφτασε στην εισαγγελία διαφθοράς η υπόθεση μετά την ανώνυμη καταγγελία.
«Κατήγγειλα τους διεφθαρμένους και αντί να με καλέσουν να καταθέσω με έθεσαν υπό παρακολούθηση» υποστήριξε ενώ φέρεται για την υπόθεση να είχε διατάξει και ΕΔΕ.
Αναφορικά με το «μαύρο χρήμα» που κατηγορείται ότι προσπάθησε να ξεπλύνει είπε πώς τα ποσά που είχε ήταν η μισθοδοσία του στην τράπεζα και οι οικονομίες της μητέρας του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΑΑΤ: Παράταση υποβολής αιτήσεων για επενδύσεις στη μεταποίηση, εμπορία και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων έως 30 Σεπτεμβρίου 2025
- Μονάδα Στρατηγικών Συμβάσεων Υπερταμείου: Η αλήθεια για τα έργα Antinero στη Χίο
- Πάτρα: Προφυλακιστέοι ο 19χρονος και ο 27χρονος για τη φωτιά στα Συχαινά
- Προγραμματισμένη πτήση από ρωσικά βομβαρδιστικά πάνω από διεθνή ύδατα στη Θάλασσα Μπάρεντς
