ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν πιστεύει ότι ο πυρηνικός σταθμός στην Ταϊσάν στην Κίνα βρίσκεται σε «επίπεδο κρίσης», αν και η Ουάσινγκτον αξιολογεί πληροφορίες για τη διαρροή, μετέδωσε το αμερικανικό δίκτυο CNN, επικαλούμενο δηλώσεις μη κατονομαζόμενων αξιωματούχων και έγγραφα που ήρθαν σε γνώση του.
Την ώρα που μέχρι στιγμής Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν διαπιστώσει ότι η κατάσταση δεν συνιστά «σοβαρό κίνδυνο ασφαλείας για τους εργαζομένους στον πυρηνικό σταθμό και για τους κατοίκους», η αμερικανική κυβέρνηση πέρασε την περασμένη εβδομάδα παρακολουθώντας την κατάσταση και συγκαλώντας το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, μετέδωσε το CNN.
Διαβάστε ακόμα:
Κίνα: Πρόβλημα στον αντιδραστήρα του πυρηνικού σταθμού της Ταϊσάν
Ξεκίνησε η σύνοδος του ΝΑΤΟ: Χείρα φιλίας από τον Μπάιντεν στην ΕΕ – Στο στόχαστρο Ρωσία και Κίνα
Εμανουέλ Μακρόν: Η G7 «δεν είναι μια λέσχη εχθρική προς την Κίνα»
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεισμική δόνηση 7 βαθμών μεταξύ του Βόρνεο και της Μαλαισίας – Δεν υπάρχει απειλή για τσουνάμι
- Χανιά: Δύο συλλήψεις για παραβάσεις που αφορούν σε όπλα καθώς και για υπόθαλψη εγκληματία
- Πρώην πράκτορας της CIA: «Επίθεση Δευτέρα ή Τρίτη στο Ιράν»
- Γεραπετρίτης: Στις Βρυξέλλες ο ΥΠ.ΕΞ. για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.