ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση και σύντομη επάνοδο στα ποιμαντικά του καθήκοντα προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο απηύθυνε η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Η κ. Σακελλαροπούλου επικοινωνησε με τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος μέσα στο Σαββατοκύριακο εισήχθη για επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη.
«Σε μια περίοδο που οι πιστοί προσβλέπουν στην εκκλησία για να τους δώσει ελπίδα και κουράγιο, η παρουσία του Αρχιεπισκόπου είναι πηγή πνευματικής στήριξης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στέφανος Αγιάσογλου (ΟΣΥ): «Δεν αλλάζουμε απλά τον στόλο μας, αλλάζουμε τεχνολογία» – Επενδύσεις άνω των €2,5 δισ. στις αστικές συγκοινωνίες
- Eurovision: Πέρασε στο…παρά πέντε η Κλαυδία με την Αστερομάτα – Εντυπωσίασε με την μοναδική της εμφάνιση – Όσα έγιναν στον β’ ημιτελικό
- Chanel J12 Midnight Blue: Η επανεφεύρεση του χρόνου
- Ανδρέας Σιάμισιης (Helleniq Energy): Αισιοδοξία για το 2025, trading από τη Γενεύη και τι αλλάζει στη στρατηγική για το μέλλον
