ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ως «παραπλανητικά» χαρακτηρίζει η Μαρία Καρυστιανού τα δημοσιεύματα περί δημιουργίας κόμματος από τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, τονίζοντας πως μοναδικός στόχος του συλλόγου είναι η «δικαίωση των αδικοχαμένων ψυχών και η αποκάλυψη της αλήθειας»
Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κυρία Καρυστιανού σημειώνει ότι κάποια δημοσιεύματα αξιοποιούν «μεμονωμένες λέξεις – ατομικές απόψεις προσώπων που καν δεν εκπροσωπούν τον Σύλλογο των Συγγενών των Θυμάτων των Τεμπών».
Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού
Τα δημοσιεύματα που μιλούν για τη δημιουργία κόμματος από τους συγγενείς των θυμάτων ή με τη στήριξη των συγγενών των θυμάτων είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ, καθώς αξιοποιούν μεμονωμένες λέξεις – ατομικές απόψεις προσώπων που καν δεν εκπροσωπούν τον Σύλλογο των Συγγενών των Θυμάτων των Τεμπών.
Συνεπώς καλούνται όλα τα ΜΜΕ να κάνουν τους αναγκαίους διαχωρισμούς, όπως δεοντολογικά οφείλουν, ώστε να μην παραπλανούν το αναγνωστικό κοινό και τους ακροατές τους. Μόνος Στόχος του Συλλόγου των Θυμάτων των Τεμπών είναι η ΔΙΚΑΙΩΣΗ των αδικοχαμένων ψυχών και η αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, που όλοι οι ιθύνοντες -σε κάθε επίπεδο- θέλουν να θάψουν.
Δεν θα το επιτρέψουμε. Η αλήθεια για τους αγαπημένους μας θα βγει στο φως.
Διαβάστε επίσης
Θεοδωρικάκος και Τσιάρας: Στόχος ένα πασχαλινό τραπέζι με προσιτές τιμές – Οι πρωτοβουλίες
Εργατικό ατύχημα στην περιοχή του Ελληνικού: Οικοδόμος έπεσε από ύψος 10 μέτρων σε εργοτάξιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ραλλού Παναγιώτου: «Hard Shoulder» — Όταν τα σώματα γίνονται τοπία και τα αντικείμενα μιλούν
- Simon de Pury στο mononews: «Οι δημοπρασίες είναι σαν το… ποδόσφαιρο», λέει ο «Mick Jagger των δημοπρασιών»
- Σε αναμμένα κάρβουνα οι βουλευτές για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Η δικογραφία στη Βουλή
- Χρηματιστήριο: Mε ποιες μετοχές κοιτάζει τις 2.000 μονάδες
