• Κοινωνία

    Καρναβάλι Πάτρας: 250 περιστατικά μέθης και μικροτραυματισμούς αντιμετώπισε ο Ερυθρός Σταυρός

    • NewsRoom
    Καρναβάλι Πάτρας 2024

    Καρναβάλι Πάτρας 2024 (Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Στην φετινή μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στην Πάτρα, φέτος έλαβαν μέρος περισσότεροι από 60.000 καρναβαλιστές. Πολλά ήταν όμως και τα περιστατικά μέθης και μικροτραυματισμών που αντιμετώπισε ο Ερυθρός Σταυρός και οι εθελοντές του, τα οποία χθες το βράδυ ανήλθαν στα 250.

    Σύμφωνα με το ertnews.gr, στο υπαίθριο ιατρείο που έχει στήσει ο Ερυθρός Σταυρός στην πλατεία Γεωργίου, κλήθηκε να αντιμετωπίσει περιστατικά κυρίως μέθης και μικροτραυματισμών από γυαλιά.

    Ο Γιάννης Καρβέλης διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας ανέφερε πως κάποια περιστατικά πήγαν στο νοσοκομείο μόνοι τους και οι τραυματισμοί προήλθαν από μικροσυμπλοκές μεταξύ νεαρών ατόμων κάτι που δεν είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια.

    Οι διασώστες θα παραμείνουν στην πλατεία έως το ξημέρωμα της Δευτέρας και αφού σιγουρευτούν ότι πλέον δεν είναι απαραίτητοι.

    Η αστυνομία πραγματοποίησε:

    • 1052 ελέγχους
    • 124 προσαγωγές
    • 43 συλλήψεις (30 για κατοχή ναρκωτικών, 6 για υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια, 5 για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βεγγαλικών, 1 για κλοπή, 1 για απουσία χωρίς άδεια οδήγησης).

    Διαβάστε επίσης: 

    ΑΔΜΗΕ: Οδηγίες για το ασφαλές πέταγμα των χαρταετών

    Καιρός: Καρναβάλι με συννεφιά και μπουρίνια – Πώς θα πετάξουμε χαρταετό

    Αράχωβα: Ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά συγκεκριμένου προσώπου, λένε οι δικηγόροι των φιλοζωικών



    ΣΧΟΛΙΑ