• Κοινωνία

    Καρδίτσα: Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με νεκρά δύο αδέλφια

    • NewsRoom
    καρδιτσα τροχαιο


    Δύο αδέλφια έχασαν τη ζωή τους στην Καρδίτσα, όταν το όχημα, στο οποίο επέβαιναν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε του ελέγχου και κατέληξε σε γκρεμό.

    Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Αργιθέας, κοντά στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς το απόγευμα της Τρίτης, ωστόσο το όχημα με τα δύο άτυχα άτομα εντοπίστηκε μία ημέρα αργότερα, καθώς δεν έγινε αντιληπτό νωρίτερα.

    Πρόκειται για έναν άνδρα, 73 ετών και μία γυναίκα με καταγωγή από χωριό του Δήμου Μουζακίου, οι οποίοι είχαν μεταβεί στην Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιάς για να προσευχηθούν.

    Σύμφωνα με το KarditsaLiveNet, μετά την αποχώρησή τους από την Ιερά Μονή και σε κοντινή απόσταση το αυτοκίνητο για άγνωστο λόγο έφυγε σε γκρεμό όπου και βρέθηκε την επόμενη μέρα, όταν κάποιος περαστικός οδηγός παρατήρησε τα ίχνη που είχαν αφήσει οι ρόδες στο οδόστρωμα.

    Πλησιάζοντας στην άκρη του δρόμου είδε το όχημα να έχει πέσει σε γκρεμό πολλών μέτρων, φθάνοντας λίγο πριν τον δρόμο που βρίσκεται από την κάτω πλευρά και αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ.

    Στο σημείο επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου προκειμένου να απεγκλωβίσουν από το όχημα τις δύο σορούς.

    Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Μουζακίου.



    ΣΧΟΛΙΑ