ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα τούνελ στα οποία διέρχονται αμαξοστοιχίες είχαν πάντα κάμερες, υποστηρίζει με ανακοίνωση του ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος της εταιρείας security, Interstar, που συνεργάζεται με τον ΟΣΕ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Καπερνάρου έχει ως εξής:
«ΔΥΣΤΥΧΩΣ είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαθιστούμε, κάθε φορά, την αλήθεια απέναντι στην παραπληροφόρηση και την ψευδολογία.
Συγκεκριμένα:
1. Η εταιρεία ΙΝΤΕΡΣΤΑΡ υπέγραψε το έτος 2017 με την «ΟΣΕ ΑΕ», την υπ’ αριθ. 7277/08-05-2017 σύμβαση για «παροχή υπηρεσιών φύλαξης εγκαταστάσεων του ΟΣΕ διά τεχνικών μέσων και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας». Με την ίδια σύμβαση, μεταξύ άλλων, εγκαταστάθηκε και κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης – CCTV με αναλογικές κάμερες τόσο στη Σήραγγα των Τεμπών όσο και στη Σήραγγα Πλαταμώνα.
Δυνάμει της ανωτέρω σύμβασης, η οποία ισχύει από το 2017:
α) Τοποθετήθηκε καταγραφικό, στο οποίο συνδέθηκε η κάμερα 5, στην τοποθεσία ΚΕΚ Ραψάνης (στον τοίχο του αντλιοστασίου του ΟΣΕ, εξωτερικώς του Βορείου Μετώπου Εισόδου της Σήραγγας των Τεμπών), με καθαρό πλάνο προς την σιδηροδρομική γραμμή.
β) Τοποθετήθηκε καταγραφικό, στο οποίο συνδέθηκε η κάμερα 4, στη σήραγγα του Πλαταμώνα – Νότιο Μέτωπο, με καθαρό πλάνο προς τη σιδηροδρομική γραμμή.
Απασες οι ανωτέρω ενέργειες έλαβαν χώρα το έτος 2017.
2. Την 02-10-2023 υπεγράφη σύμβαση επαύξησης – τροποποίησης της υπ’ αριθ. 7910/03-02-2021 σύμβασης, βάσει της οποίας πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση περισσοτέρων καμερών σε ολόκληρο το μήκος των σηράγγων Πλαταμώνα και Τεμπών. Πέραν τούτου, πραγματοποιήθηκε, πλέον της εγκατάστασης νέων καμερών, η αντικατάσταση των προηγούμενων δύο, ως άνω, καμερών, αφού οι νέες κάμερες είναι τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ευκρίνειας.
Επιπλέον δε, εγκαταστάθηκαν θερμικές κάμερες και μεγαφωνικές εγκαταστάσεις. Κατόπιν των ανωτέρω, προκύπτει ότι ΠΑΝΤΟΤΕ υπήρχαν κάμερες στα προαναφερόμενα σημεία.
Κάθε αντίθετος, αυθαίρετος και αναπόδεικτος ισχυρισμός τυγχάνει ψευδής και στοχεύει, κακοβούλως, στη δημιουργία ψευδεντυπώσεων εναντίον της εταιρείας, ΙΝΤΕΡΣΤΑΡ».
Διαβάστε επίσης:
Χρηματιστήριο: Η ΕΤΕ κρατάει τον δείκτη πάνω από τις 1550 μονάδες, βλέπει τα 2 ευρώ η Άβαξ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΠΑΤ: Πιλοτικό πρόγραμμα εξαλίευσης λαγοκέφαλου με οικονομικό κίνητρο για αλιείς
- Γεωργιάδης: Πάνω από 2.000 αιτήσεις για 1.131 θέσεις γιατρών στο ΕΣΥ – Το μεγάλο στοίχημα οι νοσηλευτές
- Γιώργος Τσαβλίρης (Tsavliris Group): Eνας old school gentleman πίσω από 3.000 διασώσεις στους πέντε ωκεανούς
- Χανιά: Σύμβαση για ενεργειακή αναβάθμιση του 9ου Δημοτικού με 830.000 ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.