• Κοινωνία

    Ανοίγει την άνοιξη το ΟΑΚΑ, κανονικά οι συναυλίες των Coldplay – Η ανακοίνωση Μητσοτάκη

    • NewsRoom
    Ο Κρις Μάρτιν των Coldplay

    Ο Κρις Μάρτιν των Coldplay


    Την επαναλειτουργία του ΟΑΚΑ από τα τέλη Μαρτίου ή τα μέσα Απριλίου ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αποτέλεσμα να διεξαχθούν κανονικά οι συναυλίες των Coldplay.

    Οι προγραμματισμένες sold out συναυλίες για τις 8 και 9 Ιουνίου θα γίνουν κανονικά, καθώς οι εργασίες στο Ολυμπιακό συγκρότημα προχωρούν.

    Την ανακοίνωση έκανε ο πρωθυπουργός σήμερα μέσα από την καθιερωμένη εβδομαδιαία ανασκόπηση που κάνει και αναρτά στα social media, ομολογώντας πως και ο ίδιος είναι φαν του συγκροτήματος.

    Μάλιστα, ο πρωθυπουργός σημείωσε πως και ο ίδιος περιμένει να παρευρεθεί στη συναυλία.

    Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει τα εξής:

    «Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν.

    Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου.

    Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές, αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω!

    And everything’s not lost… When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους.

    Καλή Κυριακή και ευχαριστώ για τον χρόνο σας!».

    Υπενθυμίζεται ότι από τις 26 Ιανουαρίου το mononews.gr είχε γράψει ότι πρόκειται να ανοίξει το ΟΑΚΑ.

    Καλά ενημερωμένες πηγές του mononews.gr αναφέρουν ότι το ΤΑΙΠΕΔ σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδας εκπόνησαν μελέτη το περασμένο διάστημα και ήδη υλοποιείται το έργο αποσύνδεσης από το χώρο του σταδίου και της αρένας του περίφημου και πολυδάπανου στεγάστρου Καλατράβα και το ΟΑΚΑ θα είναι και πάλι έτοιμο για παράδοση με σκοπό την εκδήλωση αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων μετά τον Μάιο

    Τόσο το ΤΑΙΠΕΔ, όσο και το ΤΕΕ, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, εργάζονται στην κατεύθυνση του να καταστεί έτοιμο και άρτιο προκειμένου να το επισκεφθούν φίλαθλοι και όχι μόνο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2024.

    Διαβάστε επίσης:

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανοίγει πάλι το ΟΑΚΑ τον Μάιο (φωτογραφίες)

    Βρούτσης: Εφάπαξ καταβολή 11,8 εκατ. ευρώ για έργα στο ΟΑΚΑ

    ΟΑΚΑ: Επαναλειτουργεί μέρος των εγκαταστάσεων



    ΣΧΟΛΙΑ