ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε στον ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα για πτώση ατόμου στις γραμμές, γύρω στις 4 το απόγευμα της Τρίτης (25.07.23).
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 35-40 ετών, ο οποίος έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στις γραμμές του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα.
Η σορός του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής, στην οποία συμμετείχαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Διαβάστε επίσης:
Πυρκαγιές: Νέα μηνύματα από το 112 για εκκενώσεις χωριών σε Κέρκυρα και Ρόδο
Λιμενικό: 15.772 διασώσεις εντός των ελληνικών υδάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ALTERLIFE Leadership Campus: Η ALTERLIFE δημιουργεί το μέλλον της Ηγεσίας στον χώρο του Fitness
- Revolut: «Φρένο» από ΕΚΤ στις ευρωπαϊκές δραστηριότητες της fintech
- AKTOR: Ολοκλήρωσε την συντήρηση και αποκατάσταση της Αγοράς, του Τείχους των Εθνών και των Εισόδων του ΟΑΚΑ
- Οδηγούμε το νέο ηλεκτρικό Nissan Micra
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.