ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε στον ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα για πτώση ατόμου στις γραμμές, γύρω στις 4 το απόγευμα της Τρίτης (25.07.23).
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 35-40 ετών, ο οποίος έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στις γραμμές του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα.
Η σορός του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής, στην οποία συμμετείχαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Διαβάστε επίσης:
Πυρκαγιές: Νέα μηνύματα από το 112 για εκκενώσεις χωριών σε Κέρκυρα και Ρόδο
Λιμενικό: 15.772 διασώσεις εντός των ελληνικών υδάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά στην Εύβοια στην περιοχή Παρθένι – Μήνυμα για ετοιμότητα από το 112
- ΔΥΠΑ: Νέα Παραρτήματα ΕΠΑΣ Μαθητείας σε τέσσερις περιοχές της Ελλάδας
- Νάγκελ (ΕΚΤ): Σήμα για νέα αύξηση επιτοκίων – Περαιτέρω πιέσεις από την άνοδο του πληθωρισμού πάνω από 3%
- Καρυστιανού: Η «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» είναι μια μεγάλη οικογένεια πολιτών που απαιτεί κάθαρση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.