• Κοινωνία

    Καλλιθέα: Τα πρώτα λόγια της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό-Τι είπε στους αστυνομικούς

    H 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα


    «Δεν μπορώ να φανταστώ ποιο άτομο θα ήθελε να μου κάνει κακό. Αυτό που θυμάμαι είναι μια γυναίκα με μαύρα ρούχα να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μου, την ώρα που περίμενα το ασανσέρ στο κτίριο όπου εργάζομαι και να μου πετά ένα καυστικό υγρό».

    Αυτά ήταν τα μόνα λόγια, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, που είπε η 34χρονη γυναίκα σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που μπόρεσαν να μιλήσουν μαζί της, για μόλις δύο λεπτά, στην ιδιωτική κλινική, στο Νέο Φάληρο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

    Η άτυχη γυναίκα, που δέχθηκε την επίθεση χθες το πρωί, ενώ πήγαινε στην εταιρεία που εργάζεται στη λεωφόρο Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας, δεν ήταν σε θέση να πει κάτι περισσότερο στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

    Οι αστυνομικές έρευνες επικεντρώνονται αυτή την ώρα σε πρόσωπα του στενού φιλικού κύκλου της και στο εάν είχε δεχθεί τυχόν απειλές το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, εξετάζεται με μεγάλη προσοχή το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.



    ΣΧΟΛΙΑ