ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι και στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας «Θάλειας», σύμφωνα το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες έπληξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τον νομό Θεσσαλονίκης και τα φαινόμενα προκάλεσαν πλήθος προβλημάτων, κυρίως στη περιοχή του Λαγκαδά. Ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στην περιοχή κατέγραψε 78 χιλιοστά βροχής σε περίπου 3,5 ώρες, καθώς και συνολικά 90 χιλιοστά έως σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, κατά τη σημερινή τρίτη ημέρα της κακοκαιρίας τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε μεγάλο μέρος της χώρας. Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε όλα τα ηπειρωτικά, με εξαίρεση τη Θράκη, την Εύβοια και πιθανώς την Κρήτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΕΗ: Την διανομή μικτού μερίσματος €0,60 ανά ενέκρινε η ΓΣ
- Ντόναλντ Τραμπ: Το Ιράν θα συμφωνήσει να υποβληθεί σε επιθεωρήσεις μειζόνων οπλικών συστημάτων
- Βελτιωμένη η εικόνα στην πυρκαγιά στη Βοιωτία – Άνοιξε η Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας
- Οικογένεια Ανιέλι: Η μητέρα του Τζον Έλκαν στρέφετε ξανά νομικά κατά του γιου της και ζητά αποζημίωση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.