• Κοινωνία

    Κακοκαιρία Μπάλλος: Πληροφορίες για αγνοούμενο στο Πικέρμι

    • NewsRoom

    Οχήματα διασχίζουν τη Λεωφ. Βας. Κωνσταντίνου, που έχει πλημμυρίσει λόγω της καταρρακτώδους βροχής που πέφτει τις τελευταίες ώρες στην Αττική, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021. Διεκόπη, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, σε δύο σημεία, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού. Ειδικότερα, η κυκλοφορία διεκόπη από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά και το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Η Πυροσβεστική μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 22 κλήσεις για πλημμύρες κυρίως σε υπόγεια σε Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Περιστέρι, Μοσχάτο και Κηφισιά. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ


    Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» με την ΕΜΑΚ να μεταβαίνει στην περιοχή Ήρεμο Πεύκο στο Πικέρμι καθώς υπήρξε καταγγελία για αγνοούμενο.

    Συγκεκριμένα, ένας ιδιώτης είδε ένα ΙΧ να παρασύρεται στην περιοχή από τα ορμητικά νερά, πήρε τηλέφωνο το 112 και έτσι ενημερώθηκε η Πυροσβεστική.

    Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έχουν σπεύσει δύο οχήματα με εννέα πυροσβέστες, όπου διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν αν βρίσκεται όντως κάποιος εγκλωβισμένος.

    Διαβάστε επίσης:

    Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Μεγάλες καταστροφές στην Κέρκυρα, σπεύδει super puma

    Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Χάος στους δρόμους της Αθήνας



    ΣΧΟΛΙΑ