• Κοινωνία

    Κακοκαιρία: Μήνυμα από το 112 σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και του Ιονίου – Σύσκεψη στο υπ. Πολιτικής Προστασίας

    • NewsRoom
    Κεραυνοί


    Σε ετοιμότητα είναι οι αρμόδιες αρχές ενόψει της επερχόμενης  κακοκαιρίας ενώ μήνυμα από το 112 σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και στα νησιά του Ιονίου, εκτός της Κέρκυρας.

    Όπως αναφέρει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους τις επόμενες ώρες. Για αυτό έχει ενεργοποιηθεί το 112 σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία και νησιά του Ιονίου, πλην της Κέρκυρας.

    «Ενεργοποίηση 112. Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις άνεμοι) τις επόμενες ώρες σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία, νησιά Ιονίου, πλην Κέρκυρα. Περιορίστε μετακινήσεις σε απολύτως απαραίτητες & ακολουθείτε οδηγίες Αρχών» αναφέρει το 112.

    Σύσκεψη στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία

    Η ενεργοποίηση του 112 για την αποστολή προειδοποιητικών μηνυμάτων προς κατοίκους συγκεκριμένων περιοχών ανάλογα με την εξέλιξη των φαινομένων αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, υπό τον υπουργό Χρήστο Στυλιανίδη, για την αξιολόγηση των μετεωρολογικών δεδομένων που αφορούν στην επερχόμενη κακοκαιρία.

    Διαβάστε επίσης

    Πάτρα: Μήνυμα από το 112 προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα



    ΣΧΟΛΙΑ