ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με προβλήματα αναμένεται να λειτουργήσουν κατά τις πρώτες πρωινές ώρες τα μέσα μαζικής μεταφοράς λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που έχει προκαλέσει η “Ελπίς» στην Αττική.
Ειδικότερα, τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο οδικό δίκτυο της Αθήνας λόγω της συνεχιζόμενης έντονης χιονόπτωσης, καθιστούν αδύνατη την εκτέλεση των πρωινών δρομολογίων με λεωφορεία και τρόλεϊ.
Εποπτικά συνεργεία της ΟΣΥ σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής θα διενεργούν αυτοψίες από τις πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση για τη σταδιακή αποκατάσταση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού από τα οδικά μέσα, στο βαθμό που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών.
Προτεραιότητα, εφόσον αυτό καταστεί εφικτό, θα δοθεί στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά με στόχο να καλυφθούν οι κεντρικοί οδικοί άξονες.
Μέσα Σταθερής Τροχιάς
Σε ό,τι αφορά την λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς:
Στη γραμμή 1 του Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ) από την έναρξη της κυκλοφορίας, τα δρομολόγια θα γίνονται στο τμήμα Πειραιάς – Αττική και αντίστροφα.
Στις γραμμές 2&3 του Μετρό οι συρμοί θα κυκλοφορούν κανονικά από την έναρξη της λειτουργίας ενώ δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο.
Τέλος, οι συρμοί του Τραμ θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια τους και στις 2 γραμμές στις 8 το πρωί.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Meteo: Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία Ελπίς κατά τη διάρκεια της νύχτας
Υπ. Υγείας: Σε ετοιμότητα το ΕΣΥ για το κύμα κακοκαιρίας – Ποια νοσοκομεία εφημερεύουν
Έκτακτες ρυθμίσεις στις ΕΟ Θεσσαλονίκης-Αθήνας, Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Τα επόμενα ορόσημα στη Γραμμή 4 του Μετρό – Μπλοκαρισμένος παραμένει ο σταθμός «Ευαγγελισμός»
- Στα χέρια ΤΕΡΝΑ – ΜΕΤΚΑ η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Σύμβαση 300 εκατ. ευρώ
- H super Eurobank και το θολό story της Alpha, το ράλι της ΕΥΔΑΠ, o Paulson και ο Εξάρχου, τo shopping της Αγγελικούση, το placement του Σίψα, o Greg και οι 15 βουλευτές, o Μαργώνης της Παπαστράτος στο My Story και ποιος επιχειρηματίας «αποθεώνει» Τσίπρα!!
- Διονύσης Θεοδωράτος: Απαιτείται συλλογική προσπάθεια και τρεις προϋποθέσεις για την ηλεκτροδότηση των ακτοπλοϊκών πλοίων στα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.