ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Λαμίας, από τη γέφυρα Καλυφτάκη (χ/θ 20,60) έως τα όρια του νομού Αττικής (χ/θ 58,520), από τις 14:45, ανακοίνωσε, πριν από λίγο, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.
Όπως σημειώνει η Τροχαία Αττικής, η απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας είχε ληφθεί “για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων”.
Διαβάστε επίσης
Πολιτική Προστασία: Οχήματα για τη μεταφορά των οδηγών και την ανάκτηση των οχημάτων τους από την Αττική Οδό
Κακοκαιρία Ελπίς: Η κατάσταση του οδικού δικτύου – Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες
Κλειστά και την Τετάρτη καταστήματα λιανικής και τράπεζες – Ανοιχτά σουπερμάρκετ, φαρμακεία και βενζινάδικα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ κατά Jamie Dimon: Δεν μπορεί να «αποφύγει την ευθύνη»
- Κατρίνης: Χωρίς σχέδιο, διαφάνεια και συνέπεια η κυβερνητική πολιτική στην Άμυνα
- Τραμπ: «Κίνηση καλής θέλησης» η απελευθέρωση γυναικών
- Τουρκία: «Φανταστικά σύνορα» σε Αιγαίο και Μεσόγειο χαράσσουν οι χάρτες της Ελλάδας για την αλιεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.