ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα προειδοποιητικά μηνύματα εστάλησαν από την Πολιτική Προστασία σε κατοίκους 6 ακόμα περιοχών στην Λάρισα, καθώς παραμένει ο κίνδυνος για πιθανή υπερχείλιση του Πηνειού, η στάθμη του οποίου παραμένει ιδιαίτερα υψηλή.
Ειδικότερα προειδοποιητικό μήνυμα εστάλη από το «112» στους κατοίκους που βρίσκονται στις περιοχές Κάτω Ραψάνη, Τέμπη, Ιτέα, Γόννοι, Μακρυχώρι και Ευαγγελισμός, να παραμείνουν σε ετοιμότητα λόγω κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.
Διαβάστε επίσης
Κακοκαιρία Daniel: Αποκομμένες περιοχές από τις καταστροφές στο οδικό δίκτυο των Τρικάλων
Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα του 112 για να εκκενωθεί το Ομορφοχώρι του Κιλελέρ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Marvell Technology: Εισέρχεται στον S&P 500 μετά το σχόλιο του Χουάνγκ πως είναι η επόμενη εταιρεία του $1 τρις
- Δημοσκόπηση Marc: Σταθερά πρώτη με διαφορά η ΝΔ, παγειώνεται δεύτερος ο Τσίπρας – «Μάχη» για την 3η θέση
- Θετικό το αποτύπωμα της Κύπρου στα «Ποσειδώνια 2026»
- ΣΥΡΙΖΑ: Υπερψηφίστηκε στην ΚΕ η πρόταση Φάμελλου για συμπόρευση με Τσίπρα – Απορρίφθηκε η τροπολογία Παππά, Πολάκη, Δούρου για αυτόνομη πορεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.