ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
                        Τσουκαλάς: Η ιστορική μνήμη και η εγγύηση των δικαιωμάτων του απανταχού Ελληνισμού αποτελεί πάγια εθνική γραμμή
Για τους μαθητές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης (Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου) το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς δεν θα χτυπήσει αύριο, αλλά την Πέμπτη 12/9.
Συγκεκριμένα, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένονται να ισχυροποιηθούν τις επόμενες ώρες, ο Περιφερειάρχης, Χριστόδουλος Τοψίδης αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της περιφέρειας, μετά και από εισήγηση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνων του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Έτσι, η έναρξη της σχολικής χρονιάς και ο αγιασμός μεταφέρεται κατά μια ημέρα, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.
Διαβάστε επίσης:
Κρήτη: Πυρκαγιές σε Ρέθυμνο και Χανιά
EMY – Eπικαιροποίηση έκτακτου δελτίου: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία Atena μέχρι την Τετάρτη
Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε 17χρονη με το αυτοκίνητο και την εγκατέλειψε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το ΑΙ μπαίνει στους ελέγχους της ΑΑΔΕ – Τι είναι το νέο υπερ-σύστημα «ΒΙ» που θα δημιουργεί ξεχωριστό προφίλ για κάθε φορολογούμενο
 - Φωκίων Καραβίας (Eurobank): Βλέπουμε εξαγορές εφόσον προκύψουν ευκαιρίες
 - Τραγωδία στη Χαλκίδα: Δολοφόνησαν με μαχαίρι έναν 23χρονο
 - Αγιάσογλου (ΟΣΥ): Στα σκαριά η λύση της έλλειψης οδηγών – Πώς θα αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων