ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μεγάλη ώρα της Metlen, γιατί είναι happy o Μεγάλου με τα δάνεια, τι παίζει με ΕΛΠΕ-Profile-Space, η εφοπλιστική συμμαχία της Λήμνου, και το εύρημα των γκάλοπ που προκαλεί φόβο
Στην απόσυρση του προϊόντος «Σακούλα Δώρου Craft Λονδίνου» προχώρησε η Jumbo, έπειτα από έντονες αντιδράσεις καταναλωτών που παρατήρησαν ότι απεικονίζονται πάνω στις σακούλες η σβάστικα και ο Χίτλερ.
Με τη σειρά της η εταιρεία ανακοίνωσε την απόσυρση του προϊόντος, ενώ διευκρίνισε πως δεν είχαν γίνει αντιληπτά τα ναζιστικά σύμβολα που υπήρχαν πάνω της.
Συγκεκριμένα, στην πάνω δεξιά γωνία της σακούλας υπάρχει το επίμαχο γραμματόσημο με το πρόσωπο του Χίτλερ, καθώς και σφραγίδα με το ναζιστικό αετό και τη σβάστικα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Jumbo:
«Αναφορικά με δημοσίευμα που αναφέρεται σε αισθητική απεικόνιση σακουλίτσας δώρου από τα καταστήματα και το eshop μας, η Jumbo AEE διευκρινίζει τα κάτωθι:
– H συγκεκριμένη σακουλίτσα δώρου επωλείτο στα καταστήματα μας χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό ούτε από τον αγοραστή, ούτε από τους πελάτες μας που την αγόραζαν για πολύ καιρό ότι μια σφραγίδα και ένα γραμματόσημο εποχής μπορούσε να δημιουργήσει λάθος συνειρμούς.
– Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από πελάτη και μας υποδείχθηκε αποφασίστηκε να αποσυρθεί και να καταστραφεί.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το τραμ αλλάζει χρώμα και αποφασίζουν οι επιβάτες (pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Κωστόπουλου: Απόταξη ή αργία για τους οκτώ αστυνομικούς
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καλυμμένο με χιόνι το 8% της χώρας στις 26 Δεκεμβρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ: Αγώνας δρόμου για εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ και προετοιμασίες για το χειρότερο σενάριο
- Η Daily Mail εκθειάζει το «μοντέλο Πλεύρη» και καλεί την Βρετανία να παραδειγματιστεί – «Η Ελλάδα δεν είναι ξενοδοχείο»
- Υπερταμείο: Υπογραφή σύμβασης για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου στο ΟΑΚΑ
- EY-Parthenon: Η Ελλάδα έκλεισε 13 συμφωνίες συγχωνεύσεων και εξαγορών άνω των 13 δισ. το α’ τρίμηνο του 2025
