ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ιταλικό δικαστήριο αθώωσε την Πέμπτη τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας και νυν αρχηγό του τρίτου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού της χώρας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, για υπόθεση δωροδοκίας μάρτυρα σε υπόθεση του 2013.
Η υπόθεση σχετιζόταν με ανήλικη ιερόδουλη.
Η κατηγορία ήταν ότι ο Σ. Μπερλουσκόνι πλήρωσε τον Ιταλό τραγουδιστή Μαριάνο Απιτσέλα 157.000 ευρώ για να πει ψέματα στη σχετική δίκη, όπου ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός κατηγορείτο ότι είχε πληρώσει προκειμένου να συνευρεθεί σεξουαλικά με 17χρονη Μαροκινή χορεύτρια.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Εγκλήματα κατά των ανηλίκων: Πέρασε στη Βουλή η διάταξη εγγραφής των διωκόμενων στο ποινικό μητρώο
«Κιβωτός του Κόσμου»: Προκαταρκτική εξέταση για τη διαρροή υλικού της δικογραφίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΔΜΗΕ: Στα 400 εκατ. ευρώ οι συνολικές προσφορές για το Ελληνικό book
- Μέχρι τις 29 Ιουνίου η δημόσια διαβούλευση για το FuelEU Maritime
- Π. Καπετανάκος (DIMAND): Από τα γραφεία στα ξενοδοχεία, πώς αλλάζει η διαχείριση των ακινήτων
- Πεζεσκιάν: Ιστορικό το κείμενο της συμφωνίας Ιράν – ΗΠΑ, η ειρήνη θα βασιστεί στον αμοιβαίο σεβασμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.