ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ιταλία ανήλθε σήμερα σε 41.035. Οι νεκροί έφτασαν τους 3.405. Παράλληλα, 4440 άνθρωποι έχουν ιαθεί.
Χθες το σύνολο κρουσμάτων του κορονοϊού ήταν 35.713 και είχαν χάσει την ζωή τους 2.978 άνθρωποι.
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, δηλαδή, έχασαν την ζωή τους 427 ασθενείς και καταγράφηκαν 5.322 νέα κρούσματα.
415 άτομα εξετάσθηκαν και βγήκαν αρνητικά στον ιό.
Στην Λομβαρδία τα συνολικά κρούσματα είναι 19.884 και οι νεκροί 2.168. Στην Εμίλια Ρομάνια τα κρούσματα είναι 5.214 με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 531 . Στην περιφέρεια Βένετο, οι θετικοί στον ιό είναι 3.484, με 115 νεκρούς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σδούκου για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αν θέλει το ΠΑΣΟΚ, ας κάνει πρόταση μομφής»
- Oracle: Νέα οικονομική διευθύντρια η Hilary Maxson – «Μεταγραφή» από τη Schneider
- Πιερρακάκης: Η Ελλάδα ήταν ο «ασθενής» της Ευρώπης, και να που σήμερα, αναδεικνύεται σε πρότυπο δημοσιονομικής πειθαρχίας
- Κόντρα Πολάκη – Λαζαρίδη στη Βουλή: «Σκασμός τώρα μιλάω εγώ» – «Είστε σαπίλα, είχατε διπλά βιβλία για τα μαύρα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.