Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη πριν από λίγες ώρες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Ο κ. Χαρδαλιάς διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου του τοποθετήθηκαν δύο στεντ και πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Χαρδαλιάς είχε υποστεί έμφραγμα στο παρελθόν.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου Αγία Όλγα (Κωνσταντοπούλειο), «Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».
Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας, την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Toro Corp (Πέτρος Παναγιωτίδης): Αυτονομείται η AI OKTO CORP. την Πέμπτη 1/10 – Πώς θα μοιραστούν οι μετοχές
- Ο όμιλος Γκριμάλντι παρέλαβε το νεότευκτο Grande Egitto
- Αθήνα: Όταν γεννιόταν μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη
- Χρυσός: Η Κίνα «σαρώνει» το πολύτιμο μέταλλο – Εισαγωγές άνω των 1.000 τόνων σε οκτώ μήνες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.